YHTEISTYÖKUMPPANEITAMME
 
   Etusivu      Yritysesittely


Audiocheck on vuonna 2009 perustettu autostereoiden virtapuolen laitteisiin ja suunnitteluun erikoistunut yritys. Tuotevalikoimaa pyritään laajentamaan jatkuvasti asiakkaiden tarpeita vastaavaksi. Siksi kannattaakin tiedustella etsimääsi tuotetta, vaikka sitä ei valikoimassa tällä hetkellä näkyisikään. Hintataso on erittäin kilpailukykyinen Checkaa verkkokauppa.

Miksi Audiocheck myy niin edullisesti?

Audiocheck tuo itse myymänsä tuotteet maahan ilman ylimääräisiä välikäsiä. Tilauserät ovat suuria ja kuljetustavat edullisia, jolloin myyntihinta saadaan pidettyä kuluttajalle mahdollisimman alhaisena. Organisaatio on pieni, eikä varastointiin tai erilliseen liiketilaan ole sijoitettu suuria summia.

Onko laatu sitten huono?

Kaikki tuotteemme ovat CE-sertifioidut eli ne on hyväksytty automaattisesti käyttöön kaikissa EU-maissa. Intohimosta autoäänentoistoon haluamme tarjota asiakkaillemme eväät parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Kaikki Audiocheckin tuotteet ovat laadultaan korkeatasoisia ja niille myönnetään asianmukainen takuu Checkaa Toimitusehdot, maksut ja takuut.
 
Huom. Emme tilaa kerralla suuria eriä pitkästä varastointiajasta kärsiviä tuotteita. Näin pyritään esimerkiksi akkujen kohdalla takaamaan mahdollisimman lyhyt siirtymäaika tehtaalta suoraan asiakkaan käyttöön. Muun muassa akkujen ominaisuudet kärsivät mikäli niitä varastoidaan ja seisotetaan pitkiä aikoja. 

Audiocheckin perusti vuonna 2009 sähkövoimatekniikan insinööri Juuso Pitkänen. Ideana oli lähteä mukaan alalle, joka on ollut intohimo harrastusmuodossa jo vuodesta 1998 lähtien, ja valjastaa harrastusvuosina sekä korkeakoulussa opitut sähkötekniikan tiedot ja taidot asiakkaiden käyttöön.


 

 


 

 

 

Minä opin monet asiat niin äänentoiston kuin elämänkin saralla kantapään kautta. Erästä kliseetä lainatakseni siihen tarvittiin verta, hikeä ja kirosanoja! Sinulla on tilaisuus päästä ainakin äänentoiston osalta hieman helpommalla ;)
 
 
 
 
 
 
Nautinnollisia musiikkielämyksiä toivottaen
 
 

Juuso Pitkänen